Portfolio

Et blik ind i mit portfolio

Her ser du et lille udvalg af, hvad jeg har lavet gennem tiden.

 
 
 
 

Om mig

 

Jeg blev uddannet Grafisk Designteknolog fra University College Nordjylland i 2012. Uddannelsen indeholder både grafisk design og markedsføring. Det passede mig glimrende, idet jeg interesserer mig for den hele pakke i markedsføringen.

Siden har jeg brugt mit arbejdsliv på at dygtiggøre mig indenfor markedsføring. Indtil for nyligt var jeg ansat som grafiker og marketingblæksprutte hos Kluntz A/S, som designer og producerer reklameartikler, maskotter og t-shirts med tryk, samt sælger firmajulegaver. Jeg har i den stilling både været tekstforfatter på nyhedsbreve, produkttekster o.a. salgsmateriale, grafiker på produktdesign og markedsføring, stået for oprettelse af produkter på webshops og redigeret websider med tekst billede og design.

 Jeg er nu sprunget ud som selvstændig grafiker og marketingblæksprutte. Jeg kan hjælpe dig med alt fra den store sammenhæng i din markedsføring, logodesign, design af flyers og små specifikke opgaver som oprettelse af nye produkter i din webshop eller grafik til dit facebookopslag.

Skriv til mig på mail@sarahgraphics.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Sarah Møller Pedersen